Uhapšeni zbog oružane pljačke

nezavisne.com
Uhapšeni zbog oružane pljačke

Sarajevo, Istočni Stari Grad - Četvorica Sarajlija uhapšena su zbog sumnje da su, prijeteći oružjem, opljačkali benzinsku pumpu u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari grad.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su u pitanju Samir Gačanin (37), Anel Velić (27), Amar Berbić (27) i Dikson Herceg (24).

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, koja je saopštila inicijale te četvorke, saopšteno je da su uhapšeni na njihov zahtjev na području Kantona Sarajevo (KS), a u saradnji sa MUP-om KS.

“Lica se sumnjiče da su 9. maja, oko 2.50, na benzinskoj pumpi u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari grad, prijeteći radnicima oružjem, ukrala oko 500 KM i veću količinu cigareta, a zatim pobjegli u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Razbojnici su, dakle, računali da će im noć pomoći da se njihove namjere nikada ne otkriju, ali...

“Odmah nakon prijave policija je izvršila uviđaj i uzela tragove na mjestu događaja. Radnici su posvjedočili o drami koju su preživjeli, a urađen je i niz ostalih radnji, koje su na kraju dale rezultate”, pojašnjava izvor “Nezavisnih” upućen u istragu.

Iz policije su saopštili da su razbojništvo rasvijetlili, te da je uhapšena četvorka bila na krim-obradi. Protiv njih će biti podnesen izvještaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana