Ухапшени због оружане пљачке

nezavisne.com
Ухапшени због оружане пљачке

Сарајево, Источни Стари Град - Четворица Сарајлија ухапшена су због сумње да су, пријетећи оружјем, опљачкали бензинску пумпу у мјесту Доњи Булози, општина Источни Стари град.

“Независне” незванично сазнају да су у питању Самир Гачанин (37), Анел Велић (27), Амар Бербић (27) и Диксон Херцег (24).

Из Полицијске управе Источно Сарајево, која је саопштила иницијале те четворке, саопштено је да су ухапшени на њихов захтјев на подручју Кантона Сарајево (КС), а у сарадњи са МУП-ом КС.

“Лица се сумњиче да су 9. маја, око 2.50, на бензинској пумпи у мјесту Доњи Булози, општина Источни Стари град, пријетећи радницима оружјем, украла око 500 КМ и већу количину цигарета, а затим побјегли у непознатом правцу”, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Разбојници су, дакле, рачунали да ће им ноћ помоћи да се њихове намјере никада не открију, али...

“Одмах након пријаве полиција је извршила увиђај и узела трагове на мјесту догађаја. Радници су посвједочили о драми коју су преживјели, а урађен је и низ осталих радњи, које су на крају дале резултате”, појашњава извор “Независних” упућен у истрагу.

Из полиције су саопштили да су разбојништво расвијетлили, те да је ухапшена четворка била на крим-обради. Против њих ће бити поднесен извјештај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана