Ухапшен П. Ј. који се доводи у везу са пуцњавом у кладионици у Брчком

Срна
Ухапшен П. Ј. који се доводи у везу са пуцњавом у кладионици у Брчком

Брчко - Полиција дистрикта Брчко данас је ухапсила лице чији су иницијали П.Ј./25/ са подручја Брчког за којим је била расписана полицијска потрага јер је доведен у везу са пуцњавом од 23. априла у спортској кладионици у брчанском насељу "ЕШ", када је повријеђено лице А.Р./26/.

Након спроведене криминалистичке обраде у полицији дистрикта Брчко, П.Ј. ће бити предат брчанском Тужилаштву ради даљег кривично-правног процесуирања.

У саопштењу се наводи да су након низа предузетих истражних мјера и радњи под непосредним надзором дежурног тужиоца Тужилаштва дистрикта прикупљени докази да се лице П.Ј. доводи у директну везу са извршењем кривичног дјела из чланова Кривичног закона који се односе на убиство и на покушај убиства.

Полиција дистрикта Брчко дан након инцидента саопштила је да је расписала потрагу за Перицом Јањићем из Брчког због сумње да је покушао да убије двадесетшестогодишњег Брчака чији су иницијали А.Р. у спортској кладионици у насељу "Еш".

Полиција је навела у саопштењу да је предузела све мјере како би пронашла Јањића који се, након кривичног дјела, удаљио са лица мјеста у непознатом правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана