Убиство у Бањалуци: Мушкарац ликвидиран у сачекуши, рањена дјевојка пребачена у УКЦ

srpskainfo.com
Убиство у Бањалуци: Мушкарац ликвидиран у сачекуши, рањена дјевојка пребачена у УКЦ

Бањалука - У сачекуши у Бањалуци ноћас је убијен Д.О. док је дјевојка која је била с њим рањена и пребачена је у УКЦ РС, сазнаје Српскаинфо.

У тренутку пуцњаве ауто је било у покрету, а нападач је успио побјећи. У току је велика полицијска акција и потрага за нападачем.

Увиђај је трајао цијелу ноћ и присуствовао је републички јавни тужилац Свјетланка Бијелић. Републичко тужилаштво се иначе ангажује када су у питању убиства са потписом мафије.

Полиција је блокирала дио Козарске улице од скретања за Зелени мост до Транзита.

Извор из истраге открива да је убица сачекао жртву у тренутку када је аутомобилом скретао у улицу у којој станује.

– Убица се сакрио иза дрвета и када је аутомобил успорио испалио је више рафала у Д.О. који је преминуо на мјесту убиства – изјавио је извор Српскаинфо.

Хици су погодили и дјевојку која је била са Д.О. у ауту и која је, према посљедњим информацијама, стабилног здравственог стања.

Како сазнајемо, полиција је већ привела више особа из криминалног миљеа и у току су саслушања.

Станари из оближње зграде причају да су чули рафалну пуцњаву.

– Нешто прије поноћи чуо сам рафал пред зградом. Изашао сам на балкон и у први моменат нисам ништа видио, али се убрзо појавила полицијско возило са ротацијама – испричао је станар који је желио остати анониман.

На мјесто убиства непрестано су долазили највиши функционери МУП РС, међу којима и начелник Полицијске управе Бањалука Жељко Спасојевић, те инспектори Управе за организовани и тешки криминалитет МУП РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана