U akciji “Lava” uhapšeno jedno lice, pronađena marihuana

Srna
U akciji “Lava” uhapšeno jedno lice, pronađena marihuana

Banjaluka - Lice čiji su inicijali G.D /53/ iz Banjaluke uhapšeno je u akciji kodnog naziva “Lava” zbog sumnje da je neovlašćeno nabavljalo, držalo i prodavalo opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Akcija “Lava”, u kojoj je saslušano više lica, realizovana je juče i rezultat je višemjesečnih aktivnosti pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, usmjerenih na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.


Na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres stana i drugih prostorija u Banjaluci koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom je pronađeno i oduzeto više pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, vaga za precizno mjerenje, te drugi predmeti pogodni za pakovanje, konzumiranje i dalju distribuciju opojnih droga.

Osumnjičeno lice će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje. /kraj/ba/da

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana