Тузла: Из ватреног оружја пуцано на породичну кућу Бериза Кабиловића

Срна
Тузла: Из ватреног оружја пуцано на породичну кућу Бериза Кабиловића

Тузла - Непозната особа, или више њих, испалила је из ватреног оружја неколико хитаца на породичну кућу Бериза Кабиловића у Тузли, јавио је портал "Кликс".

Напад се догодио рано јутрос 3.30 часова, а на мјесто догађаја упућена је екипа Полицијске управе Тузла која је уз надзор Кантоналног тужилаштва у Тузли обавила увиђај, речено је у Министарству унутрашњих послова Тузланског кантона.


"На кући су примијећена оштећења фасаде која су навјероватније настала од хитаца испаљених из ватреног оружја", рекли су у тузланској полицији, нагласивши да је цијели случај предат у надлежност Кантоналног тужилаштва.

Тузлански адвокат Белма Џухо-Балијагић као пуномоћник Бериза Кабиловића упутила је саопштење у којем је навела да је при нападу на кућу причињена већа материјална штета.

У саопштењу је истакнуто и да је Кабиловић у породичној кући боравио са супругом и малољетним дјететом.

Портак "Кликс" је навео да је Кабиловић органима гоњења познат по низу почињених кривичних дјела због којих је издржавао затворске казне, а тешко је рањен 2014. године приликом пуцњаве која се догодила на Брчанској Малти у Тузли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана