Tuča na GP Gradiška zbog ubacivanja u kolonu

nezavisne.com
Tuča na GP Gradiška zbog ubacivanja u kolonu

Gradiška – Gužva na graničnom prelazu u Gradišci dovela je do fizičkog obračuna tri muškarca kada se jedan od njih pokušao uključiti u kolonu sa benzinske pumpe u Ulici I krajiškog korpusa.

Sve se odigralo juče oko 13.10 časova na prostoru benzinske pumpe, a zbog tuče i oštećenja automobila tri muškarca: M.T. (75) i njegov sin T.T. (46) iz Travnika kao i državljanin Austrije A.T. (31) zaradili su krivične prijave.

"Nezavisne" saznaju da je do obračuna došlo zbog gužve na granici kada je A.T sa prostora pumpe pokušao da se ubaci u kolonu u kojoj su u golfu bili otac i sin.

Oni su zatim izašli iz auta započeo je fizički obračun, a svi su u tuči zadobili lakše tjelesne povrede.

"Zatim je A.T. šakom udario prednje vjetrobransko staklo golfa kojim je upravljao T.T. a onda je T.T. on njemu razbio zadnje vjetrobransko staklo na automiobilu Seat", navodi naš izvor.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, policiji je prijavljeno da je na prostoru bezninske pumpe u pomenutoj ulici došlo do fizičkog obračuna više lica, te da su oštećena dva automobila.

"Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Policijske uprave Gradiška došli su do operativnih saznanja da se lica T.T. iz Travnika i A.T. iz Austrije mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela Tjelesna povreda i Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, dok se lice M.T. iz Travnika može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Tjelesna povreda", navode iz PU Gradiška.

Ističu da po kompletiranju predmeta protiv njih slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka za počinjena krivična djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana