Tri auta u Trebinju gorjela za dva mjeseca

nezavisne.com
Tri auta u Trebinju gorjela za dva mjeseca

Trebinje - Požar na automobilu opel korsa izbio je u petak rano ujutru u Žičkoj ulici u trebinjskom naselju Bregovi, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje, a prema nezvaničnim saznanjima, automobil je vlasništvo Ljiljane T., koja je zaposlena u Poreskoj upravi Trebinje.

Kako nezvanično saznajemo, požar na automobilu je najvjerovatnije podmetnut, ali tačne detalje će pokazati istraga. Povrijeđenih nije bilo.

Prema nepotvrđenim informacijama, i njen suprug D.T. je takođe uposlenik Poreske uprave Trebinje.

“Požar, koji je izbio u petak oko tri časa ujutro, ugasili su trebinjski vatrogasci, a štete na drugim vozilima i objektima nije bilo”, saopšteno je u PU Trebinje.

Istakli su da je policija obavila uviđaj, te da će više informacija o uzrocima požara biti poznato nakon vještačenja.

U Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje su kazali da su službenici PU Trebinje, po nalogu tužioca, izvršili uviđaj.

“Izvršen je uviđaj na licu mjesta, izuzeti su određeni tragovi, koji će biti poslati na vještačenje kako bi se sa sigurnošću utvrdio uzrok požara”, istakli su u Tužilaštvu.

Podsjećanja radi, polovinom jula je gorio automobil reno kilo u vlasništvu M.Č., koji, prema nezvaničnim informacijama, radi na mjestu inspektora trebinjske jedinice Poreske uprave, a čiji uzrok još nije poznat.

Krajem juna ove godine u ovom gradu planuo je i automobil opel astra u vlasništvu policajca Edisa Pašića iz Policijske uprave Trebinje, kako su “Nezavisne” tada pisale, a to je bila i prva paljevina zabilježena u ovoj godini.

Kako je tada saopšteno, Pašićevo vozilo je nepoznato lice, ili više njih, namjerno zapalilo, jer je nakon izvršenog uviđaja u PU Trebinje potvrđeno da će nepoznatom počiniocu biti dokumentovano krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Kako su “Nezavisne” ranije pisale, paljevine automobila u Trebinju prije nekoliko godina bile su učestala pojava, koje su rađene iz osvetoljubivosti, pa su čak automobili dizani u vazduh, ali je, kako je tada rečeno, policija uspjela suzbiti ovu pojavu pronalazeći i kažnjavajući počinioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana