Trebinjac prijetio smrću bivšoj djevojci i njenoj majci

N. B.
Trebinjac prijetio smrću bivšoj djevojci i njenoj majci

Trebinje - Slobodan K. (30) iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je prijetio smrću bivšoj djevojci, a terete ga da je prijetio i njenoj majci, saznaje “Glas Srpske”.

U Policijskoj upravi Trebinje rekli su, navodeći inicijale, da osumnjičenog terete za proganjanje i ugrožavanje bezbjednosti. Pretresom njegove kuće policije je pronašla veću količinu naoružanja. On je, kako saznajemo, dugo vremena prijetio bivšoj djevojci sa kojom je bio u ljubavnoj vezi tri godine.

- On je u više navrata uznemiravao djevojku koja nije željela da se pomiri sa njim, što nije želio da prihvati. Pratio ju je, i stalno je zvao telefonom. Htio je da se sastanu, ali ona nije htjela ni da čuje. Nakon prijetnji, djevojka je pozvala policiju - rekao je izvor “Glasa Srpske”.

Tridesetogodišnjak je uhapšen ubrzo nakon prijave.

- Pretresom njegove kuće u Berkovićima pronašli smo i oduzeli šest pušaka i manju količinu municije. Teretimo ga i za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu oružjem - naveli su iz PU Trebinje i dodali da je osumnjičeni nakon ispitivanja predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana