Трагедија у Бијељини: На породичну славу убио мајку, па себе

rtvbn.com
Трагедија у Бијељини: На породичну славу убио мајку, па себе

Бијељина - У селу Љесковцу код Бијељине у ноћи између понедељка и уторка десило се убиство и самоубиство. Син је убио мајку на спавању из ватреног оружја, а потом извршио самоубиство, потврђено је у полицији, преноси БН телевизија.

Према сазнањима БН телевизије, Миодраг је након убиства мајке контактирао сестру у Аустралији (З.Г.) путем поруке у којој је написао: - Убио сам мајку, сада ћу и себе“.

Полиција је према, нашим сазнањима, сазнала од члана породице да је у селу Љесковац код Бијељине почињено убиство.

По запримљеној пријави, на лице мјеста одмах су изашли полицијски службеници Полицијске управе Бијељина. Изласком на лице мјеста у породичној кући у мјесту Љесковац, град Бијељина затечена су два беживотна тијела С.Л. ( 1942) и М.Л.(1977).

Према ријечима комшија, Миодраг је био увијек повучен, дане је углавном проводио боравећи у кући са мајком Савком која је слабије говорила због посљедица можданог удара. У последње вријеме избјегавао је контакт са комшијама и окретао је главу приликом поздрава или било каквог вида комуникације.

Такође су истакли да настрадали чланови породице прослављају крсну славу – Светог Николу. Управо на овај датум дошло је до ове крваве трагедије.

Беживотна тијела превезена су на Одјељење патологије Медицинског центра Бијељина.

О свему је обавјештен надлежни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који руководи истрагом.

Истрага је и даље у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана