Тјерао кћерку на блуд

Невена Бунић
Тјерао кћерку на блуд

Велика Кладуша - Полиција је ухапсила М. М. (47) из Орчеве луке код Велике Кладуше због сумње да је обљубио малољетну кћерку З. М. (13).

Блудника је полицији пријавио његов брат. Сумњало се да је М. М. имао полни однос са кћерком.

Оперативним радом на терену полиција је дошла до податка да се дјевојчица повјерила женама С. Ш. (47) и Б. Ј. (27). Она је комшиницама испричала да ју је отац 1. маја 2018. године дирао по интимним дијеловима тијела и да ју је натјерао да и она дира њега.

Због постојања основа сумње да је починио кривично дјело родоскврнуће, полиција је одлучила да ухапси осумњиченог. Пронашла га је у породичној кући у видно пијаном стању.

Дежурни истражилац из Одсјека за малољетничку делинквенцију, сексуалне деликте и насиље у породици, Управе полиције, Сектора криминалистичке полиције, преузео је даљи рад на доказивању и документовању навода пријаве, о чему ће након спроведене криминалистичке истраге доставити извјештај Кантоналном тужилаштву.

У Великој Кладуши ове године пријављена су два слична случаја. Прије само три мјесеца, у априлу, полиција је ухапсила Ш. М. (66) из Велике Кладуше због сумње да је силовао и подводио ћерку (19). Случај је пријавила дјевојка наводећи да ју је отац тукао и сексуално злостављао. Према незваничним информацијама, злостављање се дешавало у посљедње три године, а отац је договарао сусрете ћерке са мушкарцима и узимао новац од подвођења.

У фебруару ове године ухапшен је Р. М. (47) због сумње да је покушао да у аутомобилу силује кћерку А. М. (21), а дјевојка је успјела да се отргне од насилника и побјегне.

Она је случај пријавила полицији. Према незваничним информацијама, Р. М. је био пијан када је насрнуо на кћерку.

Центар

Полиција је разговарала са жртвом З. М. у присуству службенице Центра за социјални рад Велика Кладуша која је потврдила истинитост пријаве. Она ће убудуће бити под стручним надзором Центра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана