Теслић: Извукли младиће из аута и претукли их

Н. Б.
Теслић: Извукли младиће из аута и претукли их

Теслић - Полиција трага за четворицом нападача који су полупали "пасат", те из њега извукли и претукли двојицу младића. Дивљање и иживљавање нападача десило се испред дискотеке "Фараон" у улици Цара Душана у Теслићу.

Због истраге и потраге за актерима туче полиција није саопштила идентитет нападача ни жртава.

Према незваничним информацијама, насилници не познају младиће које су претукли, а исте вечери су укрстили песнице и са неколико других гостију у дискотеци.

- Актери обрачуна су изашли испред "Фараона" и ту се тукли. Још се страсти нису биле смириле када су наишла два несрећна младића у "пасату". Возач је успорио због гужве  испред дискотеке. Четири насилника су из чиста мира искалила бијес на "пасату" и двојици младића који су била у поменутом возилу - испричао је извор близак истрази.

Најприје су разбили вјетробранско стакло на "пасату", а потом су ногама и рукама лупали по крову, хауби и вратима. Затим су извукли младиће из возила и брутално их претукли.

Када су се иживјели на недужном момцима, нападачи су се разишли, а убрзо је стигла полиција. Повријеђени младићи су  збринути у Дому здравља у Теслићу. Процијењена штета на полупаном аутомобилу је око 10.000 КМ.

- Трагамо за нападачима. Прикупљамо све информације и саслушавамо свједоке у вези са овим случајем - рекли су у полицији.

Туча мушкараца десила се и у Броду, у кафићу "Тифани", гдје су Милан Ј. (34), Драган Ј. (30), Жељко Б. (44) и Бојан Ј. (28) претукли четворицу младића, међу којима је и био и један малољетник (17). Повријеђенима је помоћ пружена у Дому здравља у Броду.

- Радимо на расвјетљавању и утврђивању свих околности туче. Против четворке биће поднесен извјештај Окружном тужилаштву у Добоју због насилничког понашања - рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана