Тешка саобраћајка на улазу у тунел Караула

Тешка саобраћајка на улазу у тунел Караула 15.02.2018 18:52 | avaz.ba

Маглај - На магистралном путу М-17 Жепче – Маглај, у мјесту Голијешница на улазу у тунел Караула, дошло је до тешке саобраћајне несреће у којој су учествовали путничко возило и камион.

Ову информацију потврдили су и у зеничкој полицији, казавши да је једна особа повријеђена и превезена у зеничку болници, а након опсервације биће познат степен повреда.

Након завршеног увиђаја саобраћајне незгоде и уклањања возила, нормализовано је саобраћање на магистралном путу М-17 Жепче-Маглај, код мјеста Голијешница. 

На аутопуту А-1, дионици Сарајево запад-Лепеница, због активног клизишта на локалитету Бан Брдо, саобраћај је у десној цијеви тунела Игман, као и на мјесту радова, преусмјерен из возне у претицајну траку. Моле се возачи да на овој дионици аутопута возе опрезније и смањеном брзином. 

Због активираних клизишта измијењен је режим саобраћаја и на магистралном путу М-16 Бања Лука-Црна Ријека (на локалитету Горњи Шехер), као и на регионалним путевима Р-441 Бања Лука-Турбе (Љубачево) и Р-454а Братунац-Дрињача.  

На магистралном путу М-14.2 Ресановци-Дрвар саобраћа се једном траком, а разлог је урушавање потпорног зида. 

Коловоз је мјестимично мокар или влажан, а на појединим дионицама у вишим предјелима, на мостовима и прилазима тунелима, могућа је поледица. Скреће се пажња и на учестале одроне, те се апелује на возаче да возе опрезније.   

Појачан је промет возила на ГП Градишка. На осталим граничним пријелазима не чека се дуже од 20 минута, саопштено је из БИХАМК-а.

(Аваз.ба/Фена)© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица