Suprug i ljubavnik pretukli ženu

Nevena Bunić
Suprug i ljubavnik pretukli ženu

Cazin - Žena A. P. (31) iz Cazina povrijeđena je nakon što su je zajedno pretukli njen nevjenčani suprug A. B. (26) i ljubavnik Š. P. (23), a sve se desilo kada su muškarci saznali jedan za drugog.

Slučaj je u ponedjeljak naveče policiji prijavio član porodice A. P., a dvojac je ženu premlatio ispred zgrade u kojoj ona živi sa nevjenčanim suprugom.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo kada je A. B. saznao da njegova izabranica ima mlađeg ljubavnika, pa je odlučio da riješi trenutnu situaciju.

- Pozvao je i ženu i njenog ljubavnika da se nađu u jednom kafiću kako bi razgovarali i sve riješili. Poslije rasprave krenuli su ka zgradi gdje supružnici žive i tu je došlo do sukoba. Muškarci su se posvađali, da bi na kraju krivicu za ljubavni trougao svalili na ženu, koju su pretukli - rekao je izvor blizak istrazi.

Nakon toga na lice mjesta stigla je policijska patrola koja je uhapsila muškarce, a preljubnica je odvezena u cazinski Dom zdravlja, gdje joj je ukazana pomoć. Tu su joj konstatovane  lakše povrede.

Nasilnici su ispitani u policijskoj stanici, a nakon pritvora od 24 časa pušteni su da se brane sa slobode.

- Dobili smo prijavu da je došlo do sukoba između tri osobe, a nakon ispitivanja utvrdili smo da su A. B.  i Š. P. napali i lakše povrijedili A. P. Protiv uhapšenog dvojca slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu zbog nasilničkog ponašanja - rekla je portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Snežana Galić.

Navodno je žena vezu sa ljubavnikom održavala već godinu. Sa nevjenčanim suprugom ima dvoje djece.

Većinu Cazinjana zabavila je priča o ljubavnom trouglu njihovih sugrađana, a dosta njih osuđuje ženu.

- Mislim da je primitivno što su je tukli, ali poslije svega što sam čuo, teško da je i mogla izbjeći batine. Suprug je jednostavno trebalo da promijeni bravu na ulaznim vratima stana - rekao je jedan od Cazinjana koji nije želio da mu objavimo ime.

Porodično nasilje

Policija je uhapsila O. Ć. (45) zbog porodičnog nasilja, odnosno premlaćivanja nevjenčane supruge D. H. (32) u njihovom stanu u Bihaću. Policiju su pozvale komšije koje su čule galamu i vrisku iz stana.

- Žena je zadobila lakše povrede, a protiv muškarca slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu zbog nasilja u porodici - rekli su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana