Супруг и љубавник претукли жену

Невена Бунић
Супруг и љубавник претукли жену

Цазин - Жена А. П. (31) из Цазина повријеђена је након што су је заједно претукли њен невјенчани супруг А. Б. (26) и љубавник Ш. П. (23), а све се десило када су мушкарци сазнали један за другог.

Случај је у понедјељак навече полицији пријавио члан породице А. П., а двојац је жену премлатио испред зграде у којој она живи са невјенчаним супругом.

Према незваничним информацијама, до сукоба је дошло када је А. Б. сазнао да његова изабраница има млађег љубавника, па је одлучио да ријеши тренутну ситуацију.

- Позвао је и жену и њеног љубавника да се нађу у једном кафићу како би разговарали и све ријешили. Послије расправе кренули су ка згради гдје супружници живе и ту је дошло до сукоба. Мушкарци су се посвађали, да би на крају кривицу за љубавни троугао свалили на жену, коју су претукли - рекао је извор близак истрази.

Након тога на лице мјеста стигла је полицијска патрола која је ухапсила мушкарце, а прељубница је одвезена у цазински Дом здравља, гдје јој је указана помоћ. Ту су јој констатоване  лакше повреде.

Насилници су испитани у полицијској станици, а након притвора од 24 часа пуштени су да се бране са слободе.

- Добили смо пријаву да је дошло до сукоба између три особе, а након испитивања утврдили смо да су А. Б.  и Ш. П. напали и лакше повриједили А. П. Против ухапшеног двојца слиједи извјештај Кантоналном тужилаштву због насилничког понашања - рекла је портпаролка Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона Снежана Галић.

Наводно је жена везу са љубавником одржавала већ годину. Са невјенчаним супругом има двоје дјеце.

Већину Цазињана забавила је прича о љубавном троуглу њихових суграђана, а доста њих осуђује жену.

- Мислим да је примитивно што су је тукли, али послије свега што сам чуо, тешко да је и могла избјећи батине. Супруг је једноставно требало да промијени браву на улазним вратима стана - рекао је један од Цазињана који није желио да му објавимо име.

Породично насиље

Полиција је ухапсила О. Ћ. (45) због породичног насиља, односно премлаћивања невјенчане супруге Д. Х. (32) у њиховом стану у Бихаћу. Полицију су позвале комшије које су чуле галаму и вриску из стана.

- Жена је задобила лакше повреде, а против мушкарца слиједи извјештај Кантоналном тужилаштву због насиља у породици - рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана