Судски полицајац из Власенице сутра пред тужиоцем

nezavisne.com
Судски полицајац из Власенице сутра пред тужиоцем

Власеница - Против судског полицајца Младена Деурића (21) из Власенице, осумњиченог да је починио кривично дјело нехатно лишење живота, предат је извјештај о почињеном дјелу у надлежност Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, гдје ће сутра бити испитан, сазнају "Независне".

Подсјећамо, Деурић је у сриједу ухапшен због сумње да је, највјероватније случајно, хицем из пиштоља убио суграђанина Миломира Јефтића (50), а који је у том тренутку, након свједочења, стајао испред зграде локалног Основног суда, али детаљи ће бити познати након његовог испитивања, као и свједока тужиоца.

"Полицијски службеници настављају даљи рад на документовању овог кривичног дјела, а све даље активности биће предузимане под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево", рекли су из полиције.

Трагедија се догодила око поднева, а одмах затим је почео увиђај и покренута је истрага. Досадашња сазнања указују да је двадесетједногодишњак сједио у судској портирници и његов пиштољ је изненада опалио, прошао кроз стакло и погодио Јефтића у врат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана