Страва у Сарајеву: Отео шестогодишњег дјечака па га силовао

Avaz.ba
Страва у Сарајеву: Отео шестогодишњег дјечака па га силовао

Сарајево - Стравичан случај сексуалног злостављања дјетета у сарајевском насељу Љубовчићи у Пазарићу код Сарајева згрозио је бх. јавност.

Елнес Хујић (19) прексиноћ је у 20.30 сати на улици зграбио шестогодишњег дјечака који живи у комшилуку, те ге је однио у своју кућу, гдје га је брутално силовао!

Како Аваз преноси дијете се враћало кући од бабе, код које је било и играло се. У том моменту је наишао Хујић те га је отео.

Затим је утрчао у једну од просторија своје куће те је скинуо дјечака, који је вриштао. Према ријечима стрица несретног дјечака, дијете је вриштало у очају. Хујић га је љубио, стргнуо му одјећу те га силовао.

Дјечак је потом отишао кући истраумиран те је испричао мајци шта му се догодило. Чланови породице позвали су полицију, а дјечака су родитељи одмах одвезли у Педијатријску клинику, гдје су га љекари прегледали те потврдили да је над њим извршено сексуално насиље.

Изузети брисеви

Изузети су брисеви, а на дјечаковој одјећи пронађене су стидне длаке, за које истражитељи вјерују да припадају Хујићу. Он је 24 сата задржан у полицијским просторијама, гдје је саслушан.

Како открива извор Аваза близак истрази, осумњичени Хујић испрва је негирао злочин да би се у једном моменту правдао да је био пијан.

Овај мучни случај преузео је судија за малољетнике, који је наредио покретање истраге, вјештачење трагова, а предложио је да се Хујићу одреди једномјесечни притвор.

Дијете након прегледа од страха није смјело ући у своју кућу, а по доласку из болнице, од страха није смјело изаћи из аутомобила. Због тога га је стриц одвео са мајком својој кући.

И раније узнемиравао малишане

Дијете је доживјело огромне трауме и у све су укључени Центар за социјални рад те дјечији психолог. Како су открили чланови породице несретног дјетета, Хујић је и раније узнемиравао малишане у њиховом насељу, али се нико није надао да би могао починити овако стравичан злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана