Старица вилама убола комшиницу

Невена Бунић
Старица вилама убола комшиницу

Добој - Босиљка В. (68) из Добоја испитана је због сумње да је вилама убола комшиницу (76) јер је руком кроз ограду прешла у њено двориште, сазнаје “Глас Српске”.

Сукоб жена десио се у уторак ујутру, када су прве комшинице у улици Добојских бригада радиле у својим двориштима непосредно уз ограду која им дијели имања. Претпоставља се да нетрпељивост између њих траје дуже вријеме.

- У једном моменту старица је дошла до ограде кроз коју је провукла руку јер је хтјела да скине лим који је био са друге стране. То је разбјеснило Босиљку. Узела је виле и њима у руку убола старицу која је кренула јаукати од бола. Крви је било на све стране - испричао је извор “Гласа Српске”.

Повријеђена старица је збринута у добојској болницу гдје су јој констатовали лакше повреда. Након санирања ране, пуштена је на кућно лијечење. Полиција је обавила увиђај на мјесту гдје се десио инцидент.

- Пријављено нам је да је Б. В. пољопривредним алатом повриједила старицу и радимо на утврђивању свих околности. О свему је обавијештен и дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Добоју - рекла је портпарол Полицијске управе Добој Драгана Керкез.

Пољопривредни алат био је кобан и за становника Биљевине код Жепча Д. М. (49), који је полицији пријавио да га је годину старији мјештанин овог мјеста Д. Б. напао сјекиром.

Нападнути мушкарац је истражиоцима испричао да је Д. Б. на њега насрнуо без икаквог разлога и неколико пута га ударио сјекиром у главу. Полиција је испитала Д. Б, а нападнутом мушкарцу је помоћ пружена у Дому здравља у Жепчу, а  потом и  у Кантоналној болници у Зеници, гдје је задржан на лијечењу. Љекари су га  задржали ради даљих претрага.

У МУП-у Зеничко-добојског кантона (ЗДК) рекли су да су обавили увиђај и да су о свему обавијестили Кантонално тужилаштво.

- Након комплетирања предмета, против осумњиченог ћемо поднијети извјештај због наношења повреда - навели су у МУП-у ЗДК.

Шокирани мјештани

Већину становника улице Добојских бригада шокирао је сукоб двије старије жене.

- Боже сачувај. Не могу ни да замислим да неко некога може напасти без разлога и то вилама. Смијешно је да се сукобе старице, а трагично да једна другу повриједи - рекла је једна мјештанка ове улице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана