Снахи пресудио са четири хица

Н. Т.
Снахи пресудио са четири хица

Бањалука - Неђељко Попадић (67) из Српца у снаху Илијану Попадић испалио је четири хица из пиштоља “чешка збројовка бровинг” и усмртио је, наведено је у оптужници коју је против њега подигло бањалучко Окружно тужилаштво.

Оптужницу против Попадића потврдио је бањалучки Окружни суд у коме је јуче одржано рочиште за продужење притвора. Према оптужници, он је снаху Илијану усмртио 31. марта око 19.35 часова у њиховој породичној кући након краће свађе у селу Ситнеши код Српца. У оптужници се наводи да се он након свађе са снахом попео на спрат куће и отишао до спаваће собе, одакле је узео пиштољ с којим се вратио и пуцао у снаху. Хици су несрећну жену погодили у главу, груди, руке и леђа и она је на лицу мјеста преминула. Према незваничним информацијама, свађа између свекра и снахе избила је због неријешених имовинских односа. Раније је извор близак истрази казао да је Попадић још током поподнева пријетио снахи која је планирала да га пријави полицији, али је од тога одустала.

- У вечерњим часовима дошло је до свађе Неђељка са унуком Бригитом. Она је о томе путем телефона обавијестила оца који је затим позвао супругу Илијану да ријеши проблем. Попадићева се у том тренутку налазила у Српцу. Убрзо се вратила кући, гдје је настала жучна расправа током које је Неђељко потегао пиштољ - казао је раније извор близак истрази.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана