Сјекли лим да извуку младића из аута

Н. Т.
Сјекли лим да извуку младића из аута

Бањалука - Три особе су погинуле, а више их је повријеђено у саобраћајним несрећама које су се догодиле током викенда на подручју Бањалуке, Требиња, Мостара и Завидовића.

Адо М. (22) из Завидовића погинуо је јуче када се возећи “џету” сударио с “голфом 3” у свом граду. Несрећа се десила у 2.50 часова, а за воланом “голфа” био је И. А. који је лакше повријеђен. Очевици су испричали да је од силине удара “џета” уништена и ватрогасци су морали да сијеку лим како би извукли страдалог младића.

У МУП-у Зеничко-добојског кантона казали су да је М. А. након несреће превезен у Кантоналну болницу у Зеници, гдје је умро у 4.50 часова.

Дан прије ове несреће у Требињу је погинула Слађана Кривоглав (35), а у Поткозарју код Бањалуке тракториста Стојан Милаковић (65). Кривоглав је настрадала у суботу у 8.25 часова када ју је ударила “опел корса” у требињском насељу Горица. За воланом “корсе” био је њен суграђанин Драган Пејовић звани Босанац који је ухапшен и испитан у полицији. Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је Пејовић изгубио контролу над возилом те прешао на супротну коловозну траку и ударио у бандеру, а затим у Кривоглав која је пјешачила.

Милаковић је настрадао неколико часова након ове несреће, када се управљајући трактором преврнуо у Поткозарју код Бањалуке. Мјештани Поткозарја казали су да је кобног дана Милаковић ишао да довезе дрва из шуме удаљене око два километра од његове куће.

- Отишао је у шуму, али је нешто заборавио па се сам вратио до куће. У повратку је на једној стрмини изгубио контролу и преврнуо се, те га је трактор пригњечио и усмртио - казао је један мјештанин Поткозарја не желећи да му помињемо име.

Током јучерашњег дана у стравичном судару “фолксваген турана” и “форда” повријеђене су три особе. Тешке повреде задобили су возач  “турана” Р. П. (58) и његов сувозач Н. Б. (59), док је возач “форда” К. А. (73) из Мостара прошао с лакшим повредама. Након судара “туран” се одбио и ударио у бетонски стуб на оближњој бензинској пумпи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана