Сахрањене мајка и кћерка погинуле у несрећи у Новом Травнику

AA
Сахрањене мајка и кћерка погинуле у несрећи у Новом Травнику

Нови Травник - У мјесту Касаповићи код Новог Травника сахрањене су Азра Хајрић и њена деветогодишња кћерка, које су изгубиле живот у трагичној саобраћајној несрећи која се догодила у петак у вечерњим сатима.

Сахрана мајке и кћерке обављена је на мјесном гробљу, у присуству великог броја грађана обављена.

Касаповићи, Нови Травник и Средња Босна прекривени су тугом, а изрази саучешћа породици стижу из цијелог свијета.

Подсјећамо, стравична несрећа догодила се у петак нешто прије 21 сат када је Нермин Рустемпашић, крећући се из правца насеља Касаповићи, испред градске џамије изгубио контролу над возилом, попео се на тротоар, стругао по огради и ударио мајку и четворо дјеце, пренијели су федерални медији. Мајка је страдала на мјесту несреће, а дјевојчица је преминула у току транспорта до болнице.

На Клиничком центру Универзитета у Сарајеву још увијек се налазе Азрин четверогодишњи син који је у несрећи задобио тешке повреде, те син главног имама из Новог Травника. Други син имама на лијечењу је у травничкој болници.

Прелиминарни резултати су показали да је Рустемпашић у тренутку несреће у крви имао више од три промила алкохола. Грађани Новог Травника јуче су се, како би одали почаст жртвама и алармирали институције да спријече овакве трагедије, окупили испред зграде Опшине Травник

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана