Са славља отишао у смрт

Невена Бунић
Са славља отишао у смрт

Требиње - Мотоциклиста Миодраг Чабрило (39) из Требиња погинуо је у мјесту Тули недалеко од тог града када се возећи “јамаху” сударио са аутомобилом “пежо” којим је управљао држављанин Србије М. Р. (23).

Возач мотора настрадао је при повратку са прославе 20 година матуре.

Трагична саобраћајка десила се јуче један час послије поноћи. Возач “пежоа” прошао је без повреда.

Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је Требињац претицао возило испред себе и директно се сударио са “пежоом” .

- Чабрило највјероватније није видио да аутомобил наилази из супротног правца и почео је да претиче. Када га је уочио, било је прекасно. Забио се у аутомобил и настрадао на лицу мјеста - рекао је извор близак истрази.

Хитна помоћ је брзо стигла, али несрећном Чабрилу није било помоћи.

Полиција је обавила увиђај уз присуство дежурног тужиоца Окружног тужилаштва у Требињу.

- Прикупили смо све трагове који ће показати узрок и околности несреће. Више детаља биће познато након вјештачења. Највјероватније ће бити урађена обдукција тијела настрадалог мушкарца - рекли су у Окружном тужилаштву Требиње.

И на другим саобраћајницама у РС и ФБиХ било је саобраћајних несрећа.

У слијетању “сеата” у Галицама код Травника тешко је повријеђен возач овог аутомобила Х. М. (19) из Травника. На мјесту сувозача била је његова суграђанка С. М. (27) која је задобила лакше повреде. У МУП-у Средњобосанског кантона (СБК) рекли су да су обавили увиђај.

У судару аутобуса јавног превоза “Павловић турс” и “рено лагуне” на Булевару цара Душана у Бањалуци није било повријеђених. Несрећа се десила јуче око 11.30 часова, а на “лагуни” је настала већа материјална штета. За вријеме трајања увиђаја на овој дионици настао је саобраћајни колапс.

Петоро мртвих

Саобраћајне несреће са смртним исходом нису ријеткост на подручју које покрива Полицијска управа Требиње.

- За првих шест мјесеци ове године евидентирали смо пет саобраћајних несрећа са пет настрадалих особа - казали су у Полицијској управи Требиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана