Рибар отишао да пеца па пронађен мртав поред ријеке

Агенције
Рибар отишао да пеца па пронађен мртав поред ријеке

Шипово - Тијело седамдесетпетогодишњег Мирољуба Шегрта, пронађено је у понедјељак у кањону ријеке Јањ у мјесту Подосоје, у општини Шипово.

Како сазнајемо, његов нестанак породица је полицији пријавила дан раније и то у касним вечерњим сатима,  јер је настрадали Шегрт био риболовац који је у недјељу око 14 часова отишао на Јањ да пеца рибу, а када се навече није вратио, породица је пријавила нестанак.

Будући да су знали локације на којима је Мирољуб иначе пецао, његово беживотно тијело пронашли су мјештани у понедјељак око 8.30 часова.

Како сазнајемо његово тијело пронађено је на наприступачном терену поред хладне ријеке гдје је, сједио и пецао, па се претпоставља да је имао срчани удар, али ипак узрок смрти ће показати обдукција.

“Увиђај на лицу мјеста проналаска беживотног тијела извршили су полицијски службеници Полицијске станице Шипово заједно са мртвозорником Дома здравља Шипово.О свему је обавијештен дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију тијела”, навели су из Полицијске управе Мркоњић Град.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана