Реаговање портира у Дому Рада Врањешевић: Нисам никога сексуално узнемиравао, пакују ми

Н. Б.
Реаговање портира у Дому Рада Врањешевић: Нисам никога сексуално узнемиравао, пакују ми

Бањалука - Нисам никога сексуално узнемиравао, ни штићенице, ни медицинску сестру, све ми је ово намјештено. Дјеца у дому ме воле.

Ово је рекао портир у Дому "Рада Врањешевић" Радослав Стакић (39) који је у анонимном писму оптужен да је сексуално узнемиравао штићенице и медицинску сестру.

Против њега је руководство дома покренуло дисциплински поступак због, како они наводе, повреде радне обавезе.

-  Ја сам неко кога дјеца највише воле, поштују и слушају, и то ће штићеници и потврдити. Никоме од њих никада нисам ниједну ружну ријеч рекао. Те ноћи нисам никога ни пипнуо, нити покушао. Тачно је да сам био припит, јер сам раније попио два пива - казао је Стакић и додао да неко из дома покушава да му смјести, али није хтио да помиње имена.

И портир Милорад Јериловић, за којег је у писму наведено да је покушао заташкати случај, казао је да је то апсолутна лаж.

- Чуо сам да је Радослав дошао на посао припит, али није тачно да је било сексуалног узнемиравања. Мој "гријех" је то што сам као предсједник синдиката у дому хтио да разговарам са мајком која је наводно нападнута. Питао сам је шта се десило, а она ми је рекла да није било сексуалног узнемиравања - објаснио је Јериловић који сматра да неко покушава да му смјести истичући да је све повезано са избором предсједника синдиката. У полицији су рекли да им овај случај није пријављен, али да провјеравају наводе медија.

Редакцији "Гласа Српске" у уторак је стигло анонимно писмо у којем се наводи да је Стакић пијан жртве наводио на секс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана