Рањени Бањалучанин изгубио битку за живот

nezavisne.com
Рањени Бањалучанин изгубио битку за живот

Бањалука - Саша Матош (49), који је у суботу рањен близу куће у бањалучком насељу Куљани, преминуо је у Универзитетском клиничком центру РС, сазнају “Независне”.

“Пацијент С.М. (1969) је преминуо јуче у 17.15 часова и поред свих уложених напора медицинског особља да му спасу живот”, казали су за “Независне” из Универзитетског клиничког центра РС, гдје је Матош био хоспитализован.

Подсјетимо, Новица Шешум (65) ухапшен је због сумње да је протеклог викенда пуцао на комшију Матоша. На захтјев Окружног јавног тужилаштва Бањалука, Суд је Шешуму одредио притвор.

Мјештани Куљана, које је овај догађај шокирао, јер су обојица изузетно добре комшије које никад нису биле проблематичне, испричале су раније да су њих двојица имали заједнички бунар око којег су се “кошкали”.

Нико није сигуран како је дошло до потезања оружја, али комшије причају да су чуле да је Матош тражио од Шешума да склони своју пумпу за воду, након чега је Шешум ушао у кућу, а потом се вратио с пиштољем и испалио два хица, након чега је Матош пао у свом дворишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана