Пуцњава у Сарајеву, повријеђена два полицајца

Срна
Пуцњава у Сарајеву, повријеђена два полицајца

Сарајево - Три непозната лица повриједила су двојицу полицајаца након пуцњаве која се протекле ноћи догодила на подручју сарајевске општине Нови Град.

Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево саопштено је да су у 00.05 часова на паркингу у Улици Шефика Дорића три непозната лица испалила више хитаца према полицајцима који су покушали да спријече крађу возила “шкода октавија”.

У саопштењу се додаје да су у намјери да се заштите, полицајци узвратили ватром, након чега су се непозната лица аутомобилом “ауди”, непознате регистрације, удаљила у правцу Источног Сарајева.

“Приликом удаљавања са лица мјеста аутомобилом марке жаудиж, непознатих регистарских ознака, лица су возилом ударила полицијског службеника, нанијевши му тешке повреде. Том приликом су повријеђена два полицијска службеника”, наводи се у саопштењу.

Повријеђеним полицајцима је указана љекарска помоћ у Општој болници “Абдулах Накаш” у Сарајеву, гдје су им констатоване тешке повреде.

Један полицијајац је задржан на даљем лијечењу, док је други отпушен на кућно лијечење.

Увиђај на лицу мјеста обавили су тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву и полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

Наставља се рад на расвјетљавању наведеног кривичног дјела, идентификацији и проналажењу извршилаца у сарадњи са другим полицијским агенцијама, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана