Пронађено тијело несталог младића у ријеци Восни, за другим несталим се још трага

klix.ba
Пронађено тијело несталог младића у ријеци Восни, за другим несталим се још трага

Сарајево - Идентификовано је тијело мушкарца које је данас пронађено у ријеци Босни у мјесту Чекрекчије код Високог, а како незванично сазнајемо, ријеч је о 24-годишњем Ирхану Фочи.

 

Подсјећамо, тијело је око 11:15 сати примијетио власник парцеле код које се оно зауставило, након чега је обавијестио полицију, на мјесто проналаска одмах су упућени припадници ФУЦЗ-а и полиција, а тијело је након извлачења из воде превезено у просектуру Градског горбља Високо гдје је урађена идентификација.

Екипе на терену тренутно претражују ријеку и околину у потрази за другим младићем који је у ноћи с уторка на сриједу упао у ријеку Миљацку у сарајевском насељу Долац Малта.

„Потрага се наставља истим интензитетом од Високог низводно и узводно. Једна екипа ће радити до ушћа Миљацке у Босну, а друга од Босне према Високом. На више мјеста ћемо распоредити све људе које имамо“, казао је за klix.ba Фахрудин Солак, директор Федералне управе цивилне заштите.

Подсјећамо, у Миљацки су у ноћи с уторка на сриједу нестали 24-годишњи Ирхан Фочо и 28-годишњи Алдин Мулић за којим се још трага.

У ријеку је прво упао један младић, а конобар из оближњег кафића је скочио за њим. Обојица су нестала у набујалој Миљацки.

У акцију спашавања укључене су бројне полицијске, ватрогасне и екипе цивилне заштите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана