Претреси на више локација у Сарајеву, ухапшено шест особа

Срна
Претреси на више локација у Сарајеву, ухапшено шест особа

Сарајево - Полицијски службеници Федералне управе полиције (ФУП) у акцији кодног назива “ФДС” ухапсили су шест особа на подручју Кантона Сарајево, а везано за кривично дјело “Удруживање ради чињења кривичног дјела”.

“У склопу наведене акције, а по Наредбама Општинског суда у Сарајеву, врше се претреси стамбених објеката на више локација на подручју Кантона Сарајево, те је до сада лишено слободе шест особа, инцијала А.С. (1968.), К.М. (1975.), С.П. (1978.), Н.Б. (1976.), А.М. (1965.) и М.Ј. (1981.),  а која се доводе у везу са напријед наведеним кривичним дјелима”, наведено је у саопштењу ФУП-а.

Саопштено је и да је приликом претреса, до сада пронађена и одузета већа количина дувана, цигарета и дуванских производа, те већа количина новца, ватрено оружје, мобилни телефонски апарати, СИМ картице и други предмети који потичу или се доводе у везу са предметним кривичним дјелом.

“Лица лишена слободе се приведе у службене просторије Федералне управе полиције ради криминалистичке обраде након чега ће иста бити у законском року предата Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу”, наводе у ФУП-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана