Представљао се као полицајац па ухапшен

Срна
Представљао се као полицајац па ухапшен

Мркоњић Град - В.С. (44) из Брчког је ухапшен јер је на подручју општине Шипово заустављао аутомобиле и лажно се представљао као полицајац.

Полицијској станици Шипово се пола сата иза поноћи обратио тридесетдеветогодишњак из Шипова и пријавио да га је исте ноћи, док се возио путничким моторним возилом регионалним путем Шипово-Купрес, у мјесту Јањске Отоке зауставило непознато лице користећи стоп таблице.

Објаснио је да је то лице на себи имало зелену униформу и да се представило као припадник федералне полиције, те да је тражило на увид лична документа.

Полицијски службеници Полицијске станице Шипово у сарадњи са Јединицом за подршку Полицијске управе Мркоњић Град пронашли су рано ујутро у мјесту Крчевине у Шипову путничко моторно возило мицубиши поред којег је стајало непознато лице у зеленој униформи држећи у руци стоп таблицу. Утврдили су да се ради В.С. из Брчког који је ухапшен.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде пусти на слободу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана