Pijan šamarao ženu i sina

Nevena Bunić
Pijan šamarao ženu i sina

Ključ - Elvir H. (37) uhapšen je nakon što je pijan šamarao i vrijeđao suprugu A. H. (29) i njihovog maloljetnog sina u njihovoj kući u Ključu, saznaje „Glas Srpske“

Supruga je slučaj policiji prijavila 9. decembra, a udarci i vrijeđanje počeli su veče ranije. Prema nezvaničnim informacijama, tridesetsedmogodišnjak je u petak naveče došao kući pijan nakon čega se posvađao sa suprugom.

- Psovao joj je majku, vrijeđao je i prijetio joj da će je ubiti. Nakon toga otišao je da spava kao da se ništa nije dogodilo. Ujutru je ponovo počeo da pije u kući, nakon čega je opet nasrnuo na suprugu. Počeo je svađu, a zatim nekoliko puta ošamario ženu i maloljetog sina - ispričao je izvor blizak istrazi.

Žena je nakon svega pozvala policiju, koja je došla u uhapsila muškarca. Nezvanično saznajemo da je policija nasilnika zatekla sa manjim kuhinjskim nožem u ruci.

- E. H. je priveden zbog sumnje da je vrijeđao suprugu i dijete. Naši istražioci rade na rasvjetljavanju krivičnog djela nasilje u porodici - rekli su u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona i dodali da u ovakvim slučajevima pritvor obično traje 24 časa.

Zbog porodičnog nasilja prije samo sedam dana uhapšen je Hamdija T. (47) iz Bosanske Krupe za kojeg se sumnja da je napao i vrijeđao suprugu R. T. (45) nakon čega je nasrnuo na sina invalida A. T. (20). 

Slučaj je policiji prijavio drugi sin E. T. (21) koji je stao u odbranu majke i brata, a sve se odigralo u njihovoj porodičnoj kući. Sukob je počeo kada su se Hamdija i njegova supruga posvađali, da bi se u sve umiješala i braća koja su branila majku. Nasilnik je navodno udario mlađeg sina invalida, dok je stariji stao između njih, nakon čega je pozvao policiju. Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj porodici je i ranije bilo čestih sukoba, a uhapšeni ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Derventa

Policija u Derventi prijavila je D. V. Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

- Zbog osjetljivosti slučaja, ne možemo davati više informacija - rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana