Отац и кћерка једно другом полупали аута

Невена Бунић
Отац и кћерка једно другом полупали аута

Цазин - Полиција је испитала Х. О. (61) из Цазина и његову кћерку И. К. (37) након што су се посвађали, а потом једно другом разбили аутомобиле и потукли.

Због овог необичног случаја полиција је интервенисала у сриједу, а сукоб је избио након што је кћерка дошла у посјету оцу.

- Њих двоје су се посвађали и нагуравали, а и раније су били у лошим односима. Кћерки је све дозлогрдило па је сјела у аутомобил и кренула својој кући, а отац је возилом пошао за њом. Сустигао ју је и намјерно ударио у задњи дио аутомобила. Кћерка је бијесна изашла из возила и онда је настала права драма, зграбила је палицу и разбила шофершајбну на очевом ауту - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је након тога дошло до још већег сукоба најближих. Опет су кренули да се свађају и нагуравају, али је, на срећу, убрзо стигла полиција и раздвојила разјареног оца и кћерку. Извор је испричао да су и полицајци били у чуду када су видјели о чему је ријеч, јер им је било пријављено да се догодила саобраћајна несрећа.

- На аутомобилима је причињена штета. Против обје особе поднијећемо извјештај за оштећење туђе ствари - рекли су у полицији.

Једна Цазињанка је рекла да насилни отац већ дуже вријеме прави проблеме својој кћерки.

- Малтретирао је и своју жену, кћерку, њеног мужа и дјецу. Он је проблематичан, а дуже вријеме није у добрим односима са својом породицом - рекла је та жена.

Други становници овог града су казали да је овај случај срамота за њихов град.

- Штета на аутима се може надокнадити, али увреде никада - рекао је један грађанин. 

Сличан породични сукоб десио се у фебруару у Бихаћу, гдје је Е. К. (60) након свађе претукао своју кћерку М. К. (33). Полицију је позвала претучена жена, која је је истражиоцима испричала да се прво посвађала, а потом и потукла са оцем. На крају је она извукла дебљи крај и задобила је лакше повреде.

Истрага

Портпаролка МУП-а Унско-санског кантона Снежана Галић казала је да је током истраге утврђено да су узрок свега нарушени породични односи.

- Х. О. је својим возилом намјерно ударио у возило којим је управљала његова кћерка И. К., да би потом она оштетила очево возило разбивши вјетробранско стакло - казала је Галићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана