Опљачкана Социјалистичка партија у Приједору

Н. Т.
Опљачкана Социјалистичка партија у Приједору

Приједор - Срђан Брдар (32) из Приједора ухапшен је због сумње да је провалио у просторије Социјалистичке партије (СП) у том граду и Синдикалне организације радника грађевинарства и стамбено-комуналне дјелатности, те украо одређену количину робе и мањи износ новца.

Према полицијском извјештају, Брдар је крађе починио у ноћи између 24. и 25. јануара ове године када је СП и поменуту синдикалну организацију оштетио за око 600 марака.

- С. Б. теретимо да је из просторија једне политичке партије и синдикалне организације украо мањи износ новца и одређену количину прехрамбених и других производа - саопштила је Полицијска управа Приједор.

Члан Главног одбора СП-а за регију Приједор Ранко Колар чуо је да је полиција открила провалника.

- Не знам ко је у питању, али чуо сам да је познат по ситним крађама и да је ријеч о нестабилној особи.  О пљачки не знам пуно, знам само да нам је враћена нека украдена роба - казао је Колар.

Осумњичени Брдар хапшен је у априлу 2015. године због провала и крађа из продавница. Прошле године је привођен након што је у Приједору украо "голф 2", а затим током бијега слетио с пута.

Осим Брдара, лисице на руке стављене су и Миљану Р. и малољетнику из Приједора који се терете за двије провале.

- Истрагом крађа дошли смо до сазнања да је М. Р. у фебруару провалио у стан у Приједору, а да је један малољетник у јануару провалио у продавницу и украо мању количину новца - саопштила је Полицијска управа Приједор.

Незванично сазнајемо да је Миљан Р. 11. фебруара провалио у стан у насељу Пећани, али је из њега побјегао празних руку, док је малољетник у току новогодишње ноћи обио продавницу "Гоги" у Приједору и из касе украо мању количину кованица. Сва тројица ухапшених након испитивања су пуштени да се бране са слободе и биће пријављени тужилаштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана