Ојадили “Фејсбук” кладионичаре за 22.300 КМ

Н. Б.
Ојадили “Фејсбук” кладионичаре за 22.300 КМ

Фоча - Дејан Вуковић (21), Александар Владичић (19) и Ненад Куранац (19) из Фоче испитани су због сумње да су путем “Фејсбука” преварили двије особе из Теслића и Брода за 22.300 КМ, сазнаје “Глас Српске”.

Полиција их терети да су путем профила на поменутој друштвеној мрежи нудили могућност брзе и лаке зараде клађењем. Фочаци су путем “Фејсбука” контактирали са “играчима” из Теслића и Брода и нудили им сигурне добитке, али да им пошаљу новац да би уплатили тикете. Након тога су их обавјештавали да су добили на кладионици, али да је потребно да уплате провизију да би подигли добитак. Наивни Теслићанин и Брођанин су им тако преко рачуна уплатили укупно 22.300 КМ. Преваре су расвијетлили полицајци из Добоја и Фоче.

- Приликом претреса објекта које користе осумњичени пронашли смо и одузели више лаптопа и рачунара, мобилних телефона, СИМ картица, потврда о трансакцијама новца и других предмета - навели су у добојској полицији и додали да ће против осумњичених поднијети извјештај због превара и фалсификовања докумената.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана