Објесио се возач из Градишке који је побјегао након што је ударио суграђанина

nezavisne.com
Објесио се возач из Градишке који је побјегао након што је ударио суграђанина

Градишка - Миле Каран (31) из Градишке, који је прекјуче ухапшен након што је утврђено да је побјегао са мјеста саобраћајне незгоде током које је возилом ударио и повриједио суграђанина, јуче се објесио, потврђено је "Независним".

Наш извор додаје да је живот себи одузео у шупи у Рогољима, општина Градишка, а да је трагедија пријављена синоћ око 17.50 часова.

Каран је ухапшен у Слатини, општина Лакташи, а терете га да је реноом лагуна, која је и пронађена, и на којој су уочена оштећења, у Брестовчини ударио Градишчанина Сашу Чолића (31).

Пронашли су га припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, а сумњиче га за угрожавање јавног саобраћаја, али и непружање помоћи повријеђеном Чолићу.

"На основу трагова изузетих са лица мјеста и предузетих оперативних и истражних  мјера и радњи у циљу идентификовања возила, као и идентификовања и проналска возача, утврђено је да је у питању возач М.К.", саопштено је јуче из Полицијске управе Градишка.

Чолић је, у ноћи када га је ударило возило, с радним колегама имао прославу пословне Нове године и ауто га је "покупило" када су, у понедјељак око 2.05 часова, кренули кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана