Никшић ухапшен због пријетњи Драгичевићу и зоље

nezavisne.com
Никшић ухапшен због пријетњи Драгичевићу и зоље

Бањулука – Бањалучка полиција идентификовала је и ухапсила четрдесетпетогодишњег А.Н. из Бањалуке који је на друштвеним мрежама објавио пријетећи текст и фотографију са ручним бацачем, односно зољом.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о Аљоши Никшићу који је посљедњих дана на Фацебооку пријетио и Давору Драгичевићу, оцу убијеног Давида Драгичевића и групи "Правда за Дадвида".

Никшић је, између осталог написао "Ти Даворе Драгичевићу, човјеће који не жалиш своје дијете као прави православац, теби се кунем да нећеш бити ту тог фамозног 14. новембра. Могу само да вам поручим, вама издајницима, спрског народа да у врло скоро вријеме долазимо на Трг ми, ми најзаслужнији за Републику Српску".

Такође, Никшић је написао и то да је и Давор заслужан за Републику Српску али да се "исто тако и по***о по РС и по свим нама"-

"Полако успостављам везу са свим патриотама да дођу на Трг Крајине на оређен датум, а са тим долазе и наша дјеца, мајке, сестре, тетке, стрине, стричеви, ујаци и да не набрајам даље. Појешћемо неправду", написао је Никшић у својој објави на Фацебооку 14. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана