Nestao David Dragićević iz Banjaluke

Nestao David Dragićević iz Banjaluke 19.03.2018 14:45 | nezavisne.com

Banjaluka - Policija traga za nestalim dvadesetjednogodišnjim Davidom Dragićevićem iz Banjaluke.

Nikada se nije desilo da nam se David duže vrijeme ne javi, rekao je za "Nezavisne" Davor Dragićević iz Banjaluke, čiji je dvadesetjednogodišnji sin nestao.

Nestanak je prijavljen policiji, koja traga za ovim mladićem.

"Policija je na nogama. Ništa nije upućivalo na to da će on nestati i niko ne zna gdje je", priča Davor Dragićević.

Njegov sin je od kuće otišao u subotu, 17. marta oko 19 časova. Posljednji put viđen je u nedjelju ujutro, oko 3.30 časova, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je, navodno, učestvovao u tuči.

"Molio bih građane, ukoliko imaju kakve informacije o mom sinu, da mi jave na broj ‎065-240-031, ili da obavijeste policiju", rekao je  Davor Dragićević.

U momentima nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Otac nestalog mladića apeluje na sugrađane, ukoliko imaju neke informacije da se jave na broj telefona 065-240-031.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, rekla je za "Nezavisne" da je 18. marta prijavljen nestanak tog dvadesetjednogodišnjaka.

"U skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica", rekla je Markanovićeva.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica