Мортус пијана ударила пјешака и побјегла

Н. Б.
Мортус пијана ударила пјешака и побјегла

Тузла - Е. Т. (32) из Живиница ухапшена је након што је пијана са "алфа ромеом" ударила пјешака Х. М. (48) у улици Босне сребрене у Тузли, па побјегла са мјеста несреће.

Тузланки су лисице на руке стављене неколико минута након изазивања саобраћајне несреће у насељу Сењак, а алкотестирањем је утврђено да је имала 2,3 промила алкохола у крви. Повријеђени пјешак је збринут у болници у овом граду, након чега је пуштен на кућно лијечење.

И у другим градовима у БиХ пијане особе су управљале аутомобилима. Д. Р. (42) из Добоја ухапшен је након што је пијан возио "шкоду", а претходно је у улици Југ Богдана изазвао саобраћајну несрећу са материјалном штетом.

Добојлија је лишен слободе у уторак, а алкотестирањем је утврђено да је имао више од два промила алкохола у крви. Након тријежњења, пуштен је да се брани са слободе, а уручен му је прекршајни налог због угрожавања безбједности саобраћаја. И његов суграђанин М. М. (52) ухапшен је након што је са 2,13 промила алкохола у крви управљао "голфом" у Барама код овог града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана