Molio gazdu da prespava u kafiću, pa pronađen mrtav

Nevena Bunić
Molio gazdu da prespava u kafiću, pa pronađen mrtav

Brčko - Tijelo A. D. (41) pronađeno je u kafiću "Mondo" u ulici Cvijete Zuzorić u Brčkom, a još nije poznato zbog čega je nesrećni čovjek preminuo.

Policiji je slučaj prijavljen juče oko sedam časova, a A. D. je pronašao gazda ovog lokala. Prema nezvaničnim informacijama, četrdesetjednogodišnjak je veče prije nego što je pronađen, zamolio gazdu ove kafane da prenoći u objektu.

- Gazda mu je to i dopustio. Sljedeće jutro pronađen je mrtav. Vlasnik lokala je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć, ali nije mu bilo pomoći. Mrtvozornik je mogao samo da konstatuje smrt - rekao je izvor blizak istrazi.

U policiji su rekli da još nije poznato zbog čega je muškarac preminuo.

- Radimo na rasvjetljavanju ovog slučaja. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac. Više informacija imaćemo narednih dana - rekao je portparol policije u Brčkom Halid Emkić.

Prije dvije godine u kafiću u Prnjavoru od srčanog udara preminuo je Novak Grumić (22). Nesrećni mladić se sa društvom provodio u lokalu "Trokadero" kada se odjednom srušio. Prijatelji i konobari su ga izveli napolje da bi mu pomogli. Nekoliko puta se nakašljao, nakon čega nije davao znake života. Ubrzo je stigla hitna pomoć koja ga je prevezla do Doma zdravlja. Doktori su pokušavali da ga ožive, ali, nažalost, nisu uspjeli.

Sličan slučaj desio se i prije nekoliko godina u Mrkonjić Gradu kada je preminuo Luka Lazarević (50) u kafe-baru "MG" u mrkonjićkom selu Podrašnica. Njegovi poznanici su ispričali da je Lazarević naveče normalno ušao u kafić, nakon čega je sjeo i naručio piće. Nedugo poslije toga je naslonio glavu na sto, a konobari su mislili da spava, pa mu niko nije prilazio. Međutim, kada je trebalo da lokal zatvore, vidjeli su da Lazarević ne pokazuje znakove života. Ubrzo su na lice mjesta stigli policija i hitna pomoć koji su konstatovali smrt.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana