Молио газду да преспава у кафићу, па пронађен мртав

Невена Бунић
Молио газду да преспава у кафићу, па пронађен мртав

Брчко - Тијело А. Д. (41) пронађено је у кафићу "Мондо" у улици Цвијете Зузорић у Брчком, а још није познато због чега је несрећни човјек преминуо.

Полицији је случај пријављен јуче око седам часова, а А. Д. је пронашао газда овог локала. Према незваничним информацијама, четрдесетједногодишњак је вече прије него што је пронађен, замолио газду ове кафане да преноћи у објекту.

- Газда му је то и допустио. Сљедеће јутро пронађен је мртав. Власник локала је одмах позвао полицију и хитну помоћ, али није му било помоћи. Мртвозорник је могао само да констатује смрт - рекао је извор близак истрази.

У полицији су рекли да још није познато због чега је мушкарац преминуо.

- Радимо на расвјетљавању овог случаја. О свему је обавијештен и дежурни тужилац. Више информација имаћемо наредних дана - рекао је портпарол полиције у Брчком Халид Емкић.

Прије двије године у кафићу у Прњавору од срчаног удара преминуо је Новак Грумић (22). Несрећни младић се са друштвом проводио у локалу "Трокадеро" када се одједном срушио. Пријатељи и конобари су га извели напоље да би му помогли. Неколико пута се накашљао, након чега није давао знаке живота. Убрзо је стигла хитна помоћ која га је превезла до Дома здравља. Доктори су покушавали да га оживе, али, нажалост, нису успјели.

Сличан случај десио се и прије неколико година у Мркоњић Граду када је преминуо Лука Лазаревић (50) у кафе-бару "МГ" у мркоњићком селу Подрашница. Његови познаници су испричали да је Лазаревић навече нормално ушао у кафић, након чега је сјео и наручио пиће. Недуго послије тога је наслонио главу на сто, а конобари су мислили да спава, па му нико није прилазио. Међутим, када је требало да локал затворе, видјели су да Лазаревић не показује знакове живота. Убрзо су на лице мјеста стигли полиција и хитна помоћ који су констатовали смрт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана