Мигрант напао дјевојке у Бихаћу

klix.ba
Мигрант напао дјевојке у Бихаћу

Бихаћ - Непознати мигрант је у ноћи са суботе на недјељу у центру Бихаћа у близини пословног објекта “Аграм” напао Елму Рекић и њену сестру те им нанио лакше тјелесне повреде.

Елма Рекић је на свом Фацебоок профилу написала да је, враћајући се кући у друштву своје сестре из суботњег изласка, доживјела напад.

“По самом изласку из клуба 'Бистро' примијетиле смо двије непознате особе како нас прате, два корака иза нас. Добацивали су и смијали се све вријеме. О чему су разговарали наравно да нисмо знале, јер су говорили на само њима познатом језику. У страху који нас је обузео нисмо знале како да реагирамо па смо одлучиле стати како би они прошли те смо успориле. Међутим, наставили су и пратили нас како би на крају сјели на степенице код 'Дјевојке с Уне'“, написала је Рекић.

Она је написала да их је права невоља задесила тек на паркингу у центру Бихаћа поред пословног објекта “Аграм”. Исти мушкарац који их је пратио им је пришао слеђа, прво је скочио на њену сестру коју је оборио на под. Том приликом је задобила лакше тјелесне повреде.

“Ја, онако престрављена, не размишљајући и не знајући шта нас је снашло, скачем на њега, надајући се да ћу успјети спасити сестру из његових руку. Међутим, ту и ја добијам лакше тјелесне повреде. Бивају нам отуђене личне ствари, тј. два мобилна телефона и моја торбица. Захваљујући људима из оближњих локала Фласх и 35 те, наравно, брзој интервенцији наше полиције прошле смо добро с обзиром на то како се све могло завршити. Посебно хвала једном момку који је успио ухватити тог монструма и вратити нам ствари које нам је отуђио”, пише Рекић на Фацебооку.

На самом крају свог обраћања јавности путем Фацебоока Елма Рекић се пита докад ће становници Бихаћа бити у страху од миграната и све чешћих напада. Такође, она је уз своју објаву приложила и фотографије налаза којима се утврђује да је добила лакше тјелесне повреде, пише Кlix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана