Кобна туча “Делија” и “Гробара” у Бијељини: Младић преминуо, 19 ухапшених

Агенције
Кобна туча “Делија” и “Гробара” у Бијељини: Младић преминуо, 19 ухапшених

Бијељина - Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимајући низ оперативних и истражних мјера и радњи, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, идентификовали су и ухапсили 19 лица која су учествовали у тучи са смртним посљедицама од којих је А.П. из Бијељине преминуо, а лице Б.К задобио тјелесне повреде.

“У току је криминалистичка обрада над лицима лишеним слободе и рад на документовању кривичног дјела 'убиство' и кривичног дјела 'учествовања у тучи', као и предузимање истражних мјера и радњи у циљу утврђивања свих чињеница и околности који су довели до овог догађаја”, речено је за ИнфоБијељина у полицији.

Подсјећамо,тридесетогодишњак чији су иницијали А.П. из Бијељине преминуо је од посљедица повреда које је задобио у тучи у Дворовима, док је тридесеттрогодишњак чији су иницијали Б.К. повријеђен, речено је раније у бијељинској полицији.

Како портал сазнаје обрачун се догодио јадан час послије поноћи, на паркингу хотела Свети Стефан у Дворовима, гдје је претходно договорен обрачун бијељинских навијача Црвене звезде и Партизана.

Према сазнањима портала, навијачи су користили металне шипке и дрвене палице. Разлог због ког је дошло до ове уговорене туче, је брисање графита једног од клубова по граду, а у обрачуну је учестовало 20 момака, пише инфоБијељина.

Како је на свом Фејсбук профилу објавио Владимир Ђукановић, посланик СНС-а у Скупштини Србије, у тучи је настрадао његов рођак Александар Саша Пантић, који је био навијач Партизана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана