Кћерка Милића Вукашиновића пронађена мртва у стану

avaz.ba
Кћерка Милића Вукашиновића пронађена мртва у стану

Маја Авдибеговић (35), кћерка Милића Вукашиновића, бившег бубњара „Бијелог дугмета” и фронтмена „Ватреног пољупца”, у сарајевском насељу Језеро синоћ око поноћи извршила је самоубиство.

Како сазнаје Аваз.ба од извора блиског истрази, кћерку “доктора” за рокенрол мртву је пронашла другарица, која је одмах позвала Хитну помоћ и полицију, али Маји, нажалост, није било спаса.

Према прелиминарним резултатима истраге и након вањског прегледа тијела, утврђено је да је узрок смрти, највјероватније, предозирање наркотицима или лијековима.

Иначе, Маја је 1. јуна ове године, такође, покушала извршити самоубиство, када је жилетом пререзала вене у купатилу. Тада је спашена правовременом реакцијом екипе Хитне помоћи иако је поприлично искрварила те је превезена на Психијатријску клинику, гдје је била подвргнута одређеним третманима.

Популарни музичар и његова кћерка, судећи према њеним медијским иступима након покушаја самоубиства у јуну, нису били у добрим односима. Маја је прије овога два пута дизала руку на себе, а за своје стање кривила је, судећи према њеним медијским изјавама, оца Милића.

Познати рок-музичар је Мају добио у првом браку са супругом Вером, а тренутно живи у Београду. Иначе, Маја се дуго година борила с овисности о наркотицима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана