Какви су хороскопски знаци у браку

Агенције
Какви су хороскопски знаци у браку

Свако од нас тежи срећи у љубави, а брак је институција у коју треба уложити доста труда да би опстао.

Ево како се хороскопски знакови понашају у брачној заједници.

Ован

Припадници овог знака обично су добри супружници. Њихова љубав не блиједи, а страст и ентузијазам природно уносе у брак. Спонтани су у свакодневним обавезама па с њима није досадно, а једини проблем се јавља ако помисле да партнеру по својим мерилима нису на првом мјесту.

Тада постају себични и љубоморни. Златно правило Овнова у браку је да пружају онолико колико им се и самим даје.

Бик

Како их у животу води идеја стварања угодног и стабилног окружења, припадници овог знака то чине и траже и у браку. С њима као супружницима тешко да ће вас снаћи ситуација у којој нећете знати шта да предузмете и дефинитивно су људи на које се можете ослонити. Једино на шта су Бикови изузетно осјетљиви је могућност преваре, па често реагују посесивно.

Близанци

Они с лакоћом остварују дубок и повезан брачни однос, а партнеру пружају све како би га усрећили. Нису слиједбеници друштвених норми и спремни су да се о свему договоре се с партнером, а најважније им је да им се поклањају љубав и пажња. Како не воле рутину, понекад ће и у тренуцима досаде провоцирати свађе како би дошло и до страствених помирења.

Рак

Припадници овог знака су као створени за брак, јер им њихова емотивна природа налаже стварање дубоких породичних веза. Врло су вриједни у кућним и свим породичним задацима, а највећи им ужитак представља и оснивање породице. Проблем се понекад јавља јер желе да угоде свима око себе, па тако и да буду савршени и у браку, на послу, али и као родитељи.

Лав

Припадници овог знака у потпуности желе да уживају браку и зато ће се свим силама потрудити да такав и имају. Од савршеног вјенчања, до организације брачног живота, они ће сву своју пажњу посветити детаљима. Пружаће партнеру подршку да оствари све своје пословне амбиције и функционисаће не само као супружник, већ и најбољи пријатељ. Ипак, тиме ће некад партнеру наметати своја увјерења и ставове, нарочито јер теже односе у којима су они доминантни.

Дјевица

Након што се одваже за тако значајан корак попут брака, припадници овог знака који су велики "зихераши" очекиваће да у добром браку постоје правила која оба супружника морају поштовати. То ће им пружити осјећај сигурности и реда. Ипак, не заборављају ни романтичну страну приче, па ће и даље освајати свог партнера и то исто очекивати од њега. Највећа им је мана што су склони приговарању.

Вага

Припадници овог знака ће се у браку осећати потпуно и испуњено, па ће чак и "процвјетати". Али равнотежа брака и осталих сфера живота је осјетљива, а врло је важно да задрже сопствене интересе и слободу. У име брачног склада спремни су на пуно компромиса, а најважније им је да се о свему пуно разговара. Иако су врло нежни и предани, понекад ће се љутити како би партнер "плесао" око њих и тако доказивао своју љубав.

Шкорпија

Узбуђења, секс и интелигентни разговори с партнером најважније су ставке у браку за припаднике овог хороскопског знака. Како би задржали такав однос ће уложитће сав свој труд и вријеме, а за то им је битно да имају партнера који воли играти игрице и има снажан карактер. Ако је партнер сувише пасиван, тада ће сами почети правиити проблеме како би га тргнули и повратили се у страствен однос.

Стрелац

Изузетно им је важно да у браку буду с неким ко је једнако активан као и они, али и да имају заједничке интересе и богат друштвени живот. Ако им се остави довољно простора и времена, биће најбољи супружници на свијету. Исто то ће омогућити и свом партнеру, па је за њих најбитније да се вјенчају с оним с киме дијеле животне ставове.

Јарац

Треба им пуно времена да се одлуче на брак, а након што њихов партнер прође сва могућа "тестирања", добиће дуго очекивану награду. Упорни и вредни Јарчеви бринуће се о дому, партнеру, али и послу једнаком мјером, а успешан брак видеће као ствар личног напретка. Због тога би могли бити исцрпљени, а предбациваће партнеру ако виде да се он не труди довољно.

Водолија

Од свих знакова Зодијака, Водолија је знак који је највише одан и вјеран у браку, осим чињенице да ће имати проблема с прихватањем улоге супружника и свега што иде с тим. Како не воле ипсланиран распоред и обавезе, инсистираће на сопственој слободи и тиме несвјесно наносити бол партнеру. Основно што морају научити је како заједница функционише, јер без тога никад неће бити потпуно срећни у браку.

Рибе

Припадници овог знака врло су пријатни за заједнички живот, а срећници у браку с њима уживаће у обиљу њежности, лијепих геста и комплимената. Спремни су удовољити партнеру у сваком погледу, али управо из тога настаје проблем. Треба да науче да повуку границу у угађању породици и дјеци, јер ће у супротном искакати из еуфорије у депресију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана