Једно лице спроведено у тужилаштво у наставку акције “Арсенал”

Срна
Једно лице спроведено у тужилаштво у наставку акције “Арсенал”

Бањалука - Бањалучка полиција, у наставку акције “Арсенал”, спровела је у надлежно тужилаштво лице чији су иницијали С.С. /22/ из Бањалуке због сумње да је извршило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Ово лице се сумњичи да је заједно са више лица на подручју Бањалуке куповао, држао, преносио и посредовао у продаји и куповини опојних дрога, као и да су организовали мрежу препродаваца за наведене активности.


Наведено лице је спроведено јуче у Окружно јавно тужилаштво Бањалука, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Бањалучки Окружни суд одредио је 21. маја једномјесечни притвор за Зорана Тешановића /37/, Милана Милановића /24/ и Зорана Ћевриза /29/ из Бањалуке, који су осумњичени за неовлаштену производњу и промет дроге.

Они су ухапшени у оквиру акције “Арсенал”, у којој су учествовали припадници Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Полицијске управе Бањалука.

Остала четворица ухапшених у акцији “Арсенал” Игор Арсенић, Звјездан Арсенић, Мирослав Милетић и Боран Пејаковић пуштени су да се бране са слободе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана