Извјештај против директора бањалучке фирме због погибије два радника

Срна
Извјештај против директора бањалучке фирме због погибије два радника

Бањалука - Полиција је Тужилаштву пријавила Дарка Милојевића (30), директора бањалучке фирме “Лед пројект” због сумње да је на изградњи стамбено-пословног објекта у бањалучком насељу Нови Борик поступио супротно прописима и тиме изазвао опасност, а због чега су погинула два радника.

Сазнају то “Независне” незванично, након што је из полиције саопштено да су јуче поднијели извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука против једног лица, осумњиченог за стварање опасности непрописним извођењем грађевинксих радова.

“Лице се сумњичи да је 3. августа као одговорно лице предузећа из Бањалуке,  приликом извођења грађевинских радова на изградњи стамбено-пословног објекта, поступио супротно прописима и тиме изазвао опасност, усљед чега су два лица смртно страдала”, рекли су из бањалучке полиције.

Подсјетимо, на градилишту у бањалучком насељу Нови Борик су погинули радници Жељко Костић (52) и Добривој Топић (57) из Челинца, а инспектори су утврдили да то градилиште није обезбијеђено за безбједан рад.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана