Izbacivači u Brčkom polupali odbornikov “porše”

N. T.
Izbacivači u Brčkom polupali odbornikov “porše”

Brčko - Dva radnika obezbjeđenja jednog od brčanskih noćnih klubova polupali su “porše” odbornika u Skupštini Brčko distrikta Zorana Kokanovića, saznaje “Glas Srpske”.

Incident se desio juče oko 3.40 časova u brčanskoj ulici Tina Ujevića, a  vozilo je u tom trenutku koristio njegov sin Nikola. Sve se, kako saznajemo, desilo kada je Nikola pokušao da uđe u noćni klub “Top sikret”, gdje je došlo do prepirke s izbacivačima.

- Dva radnika obezbjeđenja su Nikoli već na vratima rekli da ne može u klub. Jedan od njih mu je kazao: “Šta ti dolaziš ovdje? Jesam li ti rekao da ne smiješ dolaziti u klubove koje ja obezbjeđujem?” Izbacivači su zatim krenuli prema Nikoli. On je pobjegao prema policiji, a napadači su nekim stolicama polupali vozilo - kazao je Zoran Kokanović.

Prema njegovim riječima, “porše” je skoro totalno uništen, dok njegov sin Nikola nije povrijeđen.

- Dijete mi niko nije ni ogrebao. Na vozilu su polupana skoro sva stakla, zadnja svjetla, oštećen je lim na više mjesta. Pričinjena je ogromna šteta - kazao je Kokanović.

Istakao je da ne zna imena osoba koje su to učinile niti motiv  napada.

- Nije mi jasno zašto su to uradili. Postoje neke informacije ko su napadači, ali to ne mogu da govorim dok policija ne uradi svoj posao - kazao je Kokanović.

Dodao je da će kada budu pronađeni odgovorni podnijeti zahtjev za nadoknadu štete u Policiji Brčko distrikta, gdje su kazali da im je ovaj incident prijavljen juče u 3.41 časova.

- Prema prijavi, dva lica polupala su vozilo “porše kajen” u ulici Tina Ujevića. Obavljen je uviđaj i  izuzeti su određeni tragovi. U toku je istraga u cilju utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska osoba koje su počinili oštećenje tuđe stvari - kazali su u Policiji Brčko distrikta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana