Избацивачи у Брчком полупали одборников “порше”

Н. Т.
Избацивачи у Брчком полупали одборников “порше”

Брчко - Два радника обезбјеђења једног од брчанских ноћних клубова полупали су “порше” одборника у Скупштини Брчко дистрикта Зорана Кокановића, сазнаје “Глас Српске”.

Инцидент се десио јуче око 3.40 часова у брчанској улици Тина Ујевића, а  возило је у том тренутку користио његов син Никола. Све се, како сазнајемо, десило када је Никола покушао да уђе у ноћни клуб “Топ сикрет”, гдје је дошло до препирке с избацивачима.

- Два радника обезбјеђења су Николи већ на вратима рекли да не може у клуб. Један од њих му је казао: “Шта ти долазиш овдје? Јесам ли ти рекао да не смијеш долазити у клубове које ја обезбјеђујем?” Избацивачи су затим кренули према Николи. Он је побјегао према полицији, а нападачи су неким столицама полупали возило - казао је Зоран Кокановић.

Према његовим ријечима, “порше” је скоро тотално уништен, док његов син Никола није повријеђен.

- Дијете ми нико није ни огребао. На возилу су полупана скоро сва стакла, задња свјетла, оштећен је лим на више мјеста. Причињена је огромна штета - казао је Кокановић.

Истакао је да не зна имена особа које су то учиниле нити мотив  напада.

- Није ми јасно зашто су то урадили. Постоје неке информације ко су нападачи, али то не могу да говорим док полиција не уради свој посао - казао је Кокановић.

Додао је да ће када буду пронађени одговорни поднијети захтјев за надокнаду штете у Полицији Брчко дистрикта, гдје су казали да им је овај инцидент пријављен јуче у 3.41 часова.

- Према пријави, два лица полупала су возило “порше кајен” у улици Тина Ујевића. Обављен је увиђај и  изузети су одређени трагови. У току је истрага у циљу утврђивања свих околности и проналаска особа које су починили оштећење туђе ствари - казали су у Полицији Брчко дистрикта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана