Избацивач претукао двојицу бањалучких специјалаца

Срна
Избацивач претукао двојицу бањалучких специјалаца

Бањалука - И.А. из Бањалуке ухапшен је због сумње да је у ноћи између суботе и недјеље претукао двојицу припадника Специјалне полиције Републике Српске који у то вријеме нису били на дужности, пише дневни лист “Еуро Блиц”.

Обрачун се наводно десио у једном ноћном клубу у центру Бањалуке, а том приликом специјалци су задобили тешке тјелесне повреде због чега им је указивана и љекарска помоћ.

Како незванично сазнаје поменути лист, мотив сукоба је то што су припадници Специјалне јединице полиције покушали ући у клуб наоружани, што им И.А. није дозволио, јер ту наводно ради као обезбјеђење.

У полицијској управи Бањалука потврдили су да је једна особа ухапшена због наношења тешких тјелесних повреда.

“Он се сумњичи да је у угоститељском објекту нанио повреде двојици мушкараца због чега им је указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске”, рекла је портпарол ПУ Бањалука Марија Маркановић.

Она је потврдила да повријеђени мушкарци јесу припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске, али да то вече нису били на дужности.

“О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилатшва Бањалука, који је наложио да се у редовној процедури достави извјештај против осумњиченог”, појаснила је Маркановићева.

Неименовани извор “Еуро Блица”, навоно близак истрази, појаснио је да се то дешавало пред крај радног времена. Он је рекао да је И.А. приликом обрачуна једном од полицајаца нанио повреду јагодичне кости.

“Други полицајац прошао је много теже, њему је Арсенић сломио вилицу и избио неколико зуба”, појашњава неименовани саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана