Ivankovića prijetnje nesuđenoj snahi ga odvele iza rešetaka

N. T.
Ivankovića prijetnje nesuđenoj snahi ga odvele iza rešetaka

Široki Brijeg - Miro Ivanković (56) iz Širokog Brijega osuđen je u Kantonalnom sudu u tom gradu na pet mjeseci zatvora jer je napao nesuđenu snahu i njenu porodicu, te im prijetio da će ih pobiti i zaklati.

Tužilaštvo Zapadnohercegovačkog kantona saopštilo je da je presuda izrečena nakon što je vijeće Kantonalnog suda u Širokom Brijegu odbilo žalbe odbrane i tužilaštva i potvrdilo raniju presudu.

Ivanković je osuđen za ugrožavanje bezbjednosti i nasilničko ponašanje jer je u avgustu 2015. napao stanovnike u kolektivnom centru “Dubrava

- Ružići” u Grudama i prijetio im. Tada je lupao na nekoliko vrata, te je galameći na nesuđenu snahu i njenu porodicu poručio da će ih sve istjerati i “istrijebiti”, govoreći im da su šuge.

Provalio je u sobu jedne žene, koju je jako gurnuo, a zatim je po izlasku iz prostorije nasrnuo na drugu ženu. Zaprijetio joj je da će je zaklati, kao i njenu kćerku. Saznajemo da je to učinio jer je bio nezadovoljan činjenicom da se njegov sin zabavlja sa djevojkom iz tog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana