Foča: Đajića komšiju pretukao šipkom po glavi

N. T.
Foča: Đajića komšiju pretukao šipkom po glavi

Foča - Milan Đajić (52) iz Foče uhapšen je zbog sumnje da je metalnom šipkom istukao po glavi komšiju Momčila Bodirogu i nanio mu teže povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Foča navodeći inicijale.

Incident se desio u četvrtak popodne, a povrijeđeni Bodiroga je prebačen u fočansku bolnicu gdje mu je ukazana pomoć. U policiji saznajemo da je on, iako je trebalo da ostane na liječenju, na sopstvenu odgovornost napustio bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Đajić i Bodiroga su se prvo posvađali zbog ranije neraščišćenih sukoba.

- Svađa je brzo prerasla u tuču tokom koje je Đajić zgrabio metalnu šipku koja je bila u blizini te Bodirogu udario nekoliko puta po glavi. Njega je odmah oblila krv i tuča je tu prekinuta. Neko je pozvao policiju koja je ubrzo stigla kao i služba hitne pomoći koja je odvezla povrijeđenog - kazao je izvor blizak istrazi i dodao da još nije utvrđen tačan motiv ovog sukoba.

Poznanici Đajića i Bodiroge kažu da su oni porijeklom iz istog sela Kuta kod Foče i da su ljudi prijeke naravi.

- Uvijek su bili, što ono kažu, na svoju ruku i ranije su se znali posvađati i porječkati. Ne znam zašto je sada izbio sukob, ali ni zašto su se ranije svađali - rekao je jedan Fočak koji poznaje obojicu učesnika tuče.

U Policijskoj upravi Foča potvrdili su da im je ovaj događaj prijavljen u četvrtak oko 16 časova i da su uhapsili M. Đ. zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede B. M. iz Foče.

- Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak pretreseno je vozilo osumnjičenog M. Đ. i nisu pronađeni predmeti koja ga mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom. Nakon kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - rekli su u Policijskoj upravi Foča ne navodeći detalje.

Izjavu Đajića i Bodiroge nismo uspjeli da dobijemo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana